Τηλέφωνο Επικοινωνίας +2510-220998

Καλώς ορίσατε στην Πανθερμική!

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίου (πολυκατοικίας, μονοκατοικίας ή διαμερίσματος) είναι το σύνολο των επεμβάσεων που γίνονται σε αυτό με σκοπό την μείωση των ενεργειακών αναγκών του κτιρίου για θέρμανση και ψύξη.

Από τον Ιανουάριο του 2006, τέθηκε σε εφαρμογή σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκή Ένωσης η Οδηγία 2002/91/EC για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων. Η τελευταία, θα περιλαμβάνει μέτρα ώστε να μειωθεί η ενεργειακή κατανάλωση του κτιριακού τομέα που σήμερα αποτελεί το 40% περίπου της συνολικής κατανάλωσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο και το 50% των εκπομπών CO2 και άλλων αερίων που ενισχύουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Μετά την εκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού γίνετε η ενεργειακή αναβάθμιση. Ο ενεργειακός επιθεωρητής είναι ο καταλληλότερος για να σας δώσει επιστημονικά τεκμηριωμένες προτάσεις, οι οποίες προκύπτουν από το ενεργειακό πιστοποιητικό, για την αποδοτικότερη ενεργειακή λειτουργία του ακινήτου σας, σε συνάρτηση πάντα με το κόστος και τον χρόνο απόσβεσης .

Το γραφείο μας αναλαμβάνει  να υλοποιηθούν όλες οι εργασίες αναβάθμισης, με εξειδικευμένα συνεργεία παρέχοντας στους ιδιοκτήτες την ασφάλεια της σωστής και έγκαιρης παράδοσης του έργου. 

[profiler]
Memory usage: real: 17039360, emalloc: 16210096
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem