Τηλέφωνο Επικοινωνίας +2510-220998

Καλώς ορίσατε στην Πανθερμική!

Προσωπικά Δεδομένα

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε παραγγελίες από τη  www.panthermiki.gr είναι απαραίτητη η εγγραφή σας, επομένως είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε κάποια στοιχεία που σας αφορούν όπως το όνομα σας, επίθετο, τηλέφωνο, email, ημερομηνία γέννησης κλπ.


Οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα καταχωρείτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες της panthermikis.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για χρήση από το panthermiki.grπροκειμένου να γίνει η εκτέλεση της παραγγελίας σας και για επικοινωνία μαζί σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν επιτρέπεται και δεν θα δοθούν ποτέ σε τρίτους, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.


Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

[profiler]
Memory usage: real: 16777216, emalloc: 16201576
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem