Τηλέφωνο Επικοινωνίας +2510-220998

Καλώς ορίσατε στην Πανθερμική!

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Πέρασαν πάρα πολλά χρόνια από τότε που οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν μια κεντρική εστία για να θερμάνουν διαφορετικούς χώρους. Από τότε μέχρι σήμερα οι νέες τεχνικές και μέθοδοι, τα εξελιγμένα υλικά και συστήματα, είχαν ως αποτέλεσμα την εξέλιξη της θέρμανσης. 


Σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας αλλά και την οικονομική σας δυνατότητα διαλέγουμε το σωστότερο τρόπο θέρμανσης για εσάς και την κατοικία σας.

1. Αντλίες θερμότητας

Μπορούν να αποτελέσουν την εναλλακτική λύση για να ζεστάνετε το νερό στα καλοριφέρ σας. Αξιοποιούν τον ατμοσφαιρικό αέρα και συμπληρώνουν τις ανάγκες με ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό σημαίνει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας!!

2. Pellet & ξύλο

Οι σόμπες ή λέβητες πέλλετ - ξύλου είτε αερόθερμες είτε υδραυλικές , μπορούν να ζεστάνουν οποιαδήποτε κατοικία, το ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας που μπορεί να επιτύχει ένα νοικοκυριό με αυτές τις μορφές θέρμανσης μπορεί να φθάσει και το 50%!!!

3. Ηλεκτρικοί Λέβητες

Μία κατηγορία θέρμανσης που βασικό χαρακτηριστικό της έχει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και την απευθείας μετατροπή της σε θερμική ενέργεια είναι οι ηλεκτρικοί λέβητες Δεν απαιτείται ιδιαίτερος χώρος για την εγκατάστασή του, ούτε δεξαμενές για την αποθήκευση καυσίμων, ζεσταίνει το νερό στα καλοριφέρ αλλά και το ζεστό νερό χρήσης εύκολα και γρήγορα

5. Υγραεριο

Μια εναλλακτική μορφή ενέργειας έρχεται να ζεστάνει την ατμόσφαιρα ...εύκολα, οικονομικά και καθαρά, προσφέροντας ευελιξία που σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση χρημάτων αποτελεί την πλέον ιδανική ενεργειακή λύση για οικιακή και επαγγελματική χρήση . Μπορεί να καλύψει την κεντρική θέρμανση των χώρων είτε με ειδική δεξαμενή (υπόγεια ή υπέργεια) είτε με συστοιχία φιαλών

6. Πετρέλαιο θέρμανσης

Με σύγχρονους λέβητες πετρελαίου απλούς ή συμπηκνωσης έχουμε εξοικονόμηση έως και 35% και βαθμο απόδοσης έως 105%..

Οι ατομικές μονάδες θέρμανσης είναι ένα πλήρες και ολοκληρωμένο λεβητοστάσιο σε διαστάσεις ηλεκτρικών οικιακών συσκευών με δυνατότητα τοποθέτησης σ' οποιοδήποτε χώρο, εντός ή εκτός του σπιτιού.

7. Θερμοσυσσωρευτές.

Οι θερμοσυσσωρευτές είναι συσκευές κατασκευασμένες να λειτουργούν τις χρονικές περιόδους μειωμένου τιμολογίου από την ΔΕΗ, αποθηκεύοντας τη θερμότητα σε υλικά μεγάλης θερμικής μάζας (πυρότουβλα ). Αποδίδουν τη συσσωρευμένη θερμότητα στο χώρο όταν απαιτείται από τον χρήστη, με σταδιακή αποβολή της, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό ηπιότερα τη θερμική άνεση.

8. Θερμαντικά σώματα υπέρυθρης ακτινοβολίας

Τα θερμαντικά αυτά σώματα αποτελούνται από μικρο-αντιστάσεις και επιφάνειες ειδικά επεξεργασμένες ώστε να ακτινοβολούν την αποροφούμενη θερμότητα. Οι εσωτερικές επιφάνειες του σώματος είναι επεξεργασμένες με διαφόρους τύπους θερμοκρυστάλλων για τη μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση της θερμότητας. Η υπέρυθρη ακτινοβολία διαπερνά τον αέρα χωρίς να τον θερμαίνει. Η αρχή λειτουργίας τους βασίζεται στην θέρμανση των δομικών στοιχείων του χώρου αλλά και των αντικειμένων που περιλαμβάνει.

10. Θέρμανση με τον ήλιο

Σκεφθείτε έναν «ηλιακό» που δεν ζεσταίνει μόνο νερό για το μπάνιο, αλλά για ολόκληρη την κατοικία σας, ακόμα κι όταν δεν είστε εκεί. Αυτό είναι το σύστημα ηλιακών συλλεκτών: ένα σύστημα που εκμεταλλεύεται τη ζωογόνο δύναμη του ήλιου για να διατηρεί στην κατοικία σας μια σταθερή ζεστή ατμόσφαιρα.  Με άλλα λόγια, η ιδανική λύση για απόλυτη οικονομία σε περιοχές που χαίρονται τον ήλιο για μεγάλο διάστημα του έτους.

[profiler]
Memory usage: real: 17039360, emalloc: 16291912
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem